Office tenant improvement for CompuVision Systems Inc.

Synergy recently worked with the CompuVision senior management team to complete a multi-phase renovation for their west Edmonton head office. The specific vision and goal for the space was to use technology to achieve personalization and branding to all those who would visit CompuVision. This included: LED back lighting, a virtual reception area, an innovation lab with virtual reality capabilities, modern meeting spaces, gym and a cutting edge staff room area with kitchen, eating areas, green wall and projectors. Synergy would like to thank CompuVision for partnering with us on such an exciting project.

 

The Synergy Difference

A Synergy System Project

Find Out More

Project Information

  • Building Snapshot
  • Edmonton, Alberta
  • Tenant Improvement
  •  
  • 15000 sq/ft
Previous Project Rio Verde Plaza
Next Project MNP Grande Prairie